Sundsbarmkonserten 2021

Enda ein gong samarbeider Sundsbarm kraftverk og Seljord songlag om Adventskonsert. Koret og kraftverket har samarbeidd i over 30 år om å skipe til denne konserten. Kraftselskapet har lagt til rettes økonomisk, dei tilsette har gjort produksjonshallen i kraftverket om til ein gedigen konsertsal, og dei har vore til stades før, under og etter konserten og lagt til rettes for dei rundt 400 publikum som møter fram kvart år. Ljos og lyd har blitt tatt hand om av Knut Espelid og Tobben Barstad. Dirigent Oddbjørn Aase har hatt hand om den musikalske leiinga. Mykje av den musikken som har vore vist på desse konsertane har han arrangert sjølv.

Tid: 1. sundag i advent: 28. november kl 16.00.

Praktisk: Konserten finn stad vel 700 m inne i Skorvefjellet i sjølve produksjonshallen. Konserten er gratis. Tilsette frå Sundsbarm er til stades ved tunellinngangen ei tid før konserten begynner. Det er lurt å kle seg godt.

Musikarar:

Sigrid Aase, vokal.
Vidar Ytre-Arne, fiolin.
Einar Næss Haugseth, tangentar.
Martin Lie Svendsen, bass.

Foto: Private eller Wikipedia.

Det er desse musikarane som hjelper oss med konserten i år. Programmet, som Oddbjørn Aase har sett saman, ser førebels slik ut: (Under arbeid)